Kontorsstädning i Karlholmsbruk

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Karlholmsbruk. Hitta alla som utför städning på kontor i Karlholmsbruk samlade här. Om du bor i eller i närheten av Karlholmsbruk och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Karlholmsbruk. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Karlholmsbruk genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Karlholmsbruk nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Karlholmsbruk

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Karlholmsbruk

Hellas Antismuts
Sandby 405
819 62 KARLHOLMSBRUK

Annons:

Städa kontor i Karlholmsbruk

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Karlholmsbruk. Ifall du vill hitta ett bra företag i Karlholmsbruk så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Karlholmsbruk.

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här kan du lära dig mer om Karlholmsbruk ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Karlholmsbruk.

I Karlholmsbruk hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Karlholmsbruk så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: