Kontorsstädning i Häggeby

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Häggeby. Hitta alla som utför städning på kontor i Häggeby samlade här. Om du bor i eller i närheten av Häggeby och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Häggeby. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Häggeby genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Häggeby nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Häggeby

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Häggeby

Städambition i Bålsta
Finnstaholmsv. 20
746 94 HÄGGEBY

Annons:

Städa kontor i Häggeby

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Häggeby. Ifall du vill hitta ett bra företag i Häggeby så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Häggeby

I Häggeby finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Häggeby.

Häggeby är en by och småort i Skuttunge socken, Uppsala kommun. Bebyggelsen i anslutning till Björklingeån ingår i Björklinges tätortsavgränsning. Den västra delen av bebyggelsen ingår sedan 2000 ett fritidshusområde och sedan 2005 också inom en småort.

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 101, år 2010

Här kan du lära dig mer om Häggeby ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Häggeby.

I Häggeby hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Häggeby så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: