Kontorsstädning i Björklinge

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Björklinge. Hitta alla som utför städning på kontor i Björklinge samlade här. Om du bor i eller i närheten av Björklinge och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Björklinge. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Björklinge genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Björklinge nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Björklinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Björklinge

Waldemars Städservice
Ramsjöv. 138
743 62 BJÖRKLINGE


Shine Clean
Askarbäck 30
743 71 BJÖRKLINGE


Mb Städ
Näverv. 4
743 61 Björklinge


Ann-Yå Städ AB
Norrvissjö 239
743 72 Björklinge

Annons:

Städa kontor i Björklinge

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Björklinge. Ifall du vill hitta ett bra företag i Björklinge så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Björklinge

I Björklinge finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Björklinge.

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Här kan du lära dig mer om Björklinge ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Björklinge.

I Björklinge hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Björklinge så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: