Kontorsstädning i Bålsta

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Bålsta. Hitta alla som utför städning på kontor i Bålsta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bålsta och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Bålsta. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Bålsta genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Bålsta nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Bålsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Bålsta

Rent & Fint AB
Enköpingsv. 105
746 93 BÅLSTA


Ornereds Städservice AB
Grimmav. 1
746 39 BÅLSTA


Wanna Hemtjänst
Bastubacken 25
746 37 BÅLSTA


Denilsen Städservice
Violv. 31
746 51 BÅLSTA


P.A.R Städ AB
Skogsv. 17
746 93 BÅLSTA


Håbo Städ AB
Kalmarnäsv. 6
746 91 BÅLSTA

Annons:

Städa kontor i Bålsta

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Bålsta. Ifall du vill hitta ett bra företag i Bålsta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bålsta ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Bålsta.

I Bålsta hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Bålsta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: