Kontorsstädning i Bälinge

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Bälinge. Hitta alla som utför städning på kontor i Bälinge samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bälinge och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Bälinge. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Bälinge genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Bälinge nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Bälinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Bälinge

Mona Städ
Nyodlarv. 8
743 82 Bälinge

Annons:

Städa kontor i Bälinge

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Bälinge. Ifall du vill hitta ett bra företag i Bälinge så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Bälinge

I Bälinge finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Bälinge.

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bälinge ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Bälinge.

I Bälinge hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Bälinge så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: