Kontorsstädning i Alunda

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Alunda. Hitta alla som utför städning på kontor i Alunda samlade här. Om du bor i eller i närheten av Alunda och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Alunda. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Alunda genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Alunda nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Alunda

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Alunda

Limpyo Puts & Städ
Öster-edinge 204
747 93 ALUNDA

Annons:

Städa kontor i Alunda

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Alunda. Ifall du vill hitta ett bra företag i Alunda så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Alunda

I Alunda finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Alunda.

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här kan du lära dig mer om Alunda ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Alunda.

I Alunda hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Alunda så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: