Kontorsstädning i Vega

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Vega. Hitta alla som utför städning på kontor i Vega samlade här. Om du bor i eller i närheten av Vega och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Vega. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Vega genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Vega nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Vega

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Vega

Rubin Facilitetsservice
Måsöv. 24
136 49 Vega


Mm Easy AB
Måsöv. 7 B
136 49 Vega


E.T. Kombiservice AB
Tromsöv. 8
136 49 Vega


Tvättbjörn Städ och Byggservice
Oscars v. 43
136 49 Vega


Mm Städservice Easy
Måsöv. 7 B
136 49 Vega

Annons:

Städa kontor i Vega

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Vega. Ifall du vill hitta ett bra företag i Vega så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Vega

I Vega finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Vega.

Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du lära dig mer om Vega ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Vega.

I Vega hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Vega så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: