Kontorsstädning i Tyresö

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Tyresö. Hitta alla som utför städning på kontor i Tyresö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Tyresö och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Tyresö. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Tyresö genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Tyresö nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Tyresö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Tyresö

Mickes Fönsterputs Och Städ AB
Breviksv. 12 G
135 68 TYRESÖ


Lindalens Städ & Hemtjänst
Radiov. 22
135 48 TYRESÖ


Tyresö Trädgård & Entreprenad AB
Siklöjev. 24
135 31 TYRESÖ


Brödernas Städservice
Granitv. 11 B
135 46 TYRESÖ


Kati Städ AB
Klarbärsv. 9
135 42 TYRESÖ


Maria Kvalitet Service AB
Kumla Allé 10
135 53 TYRESÖ

Annons:

Städa kontor i Tyresö

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Tyresö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Tyresö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Tyresö

I Tyresö finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Tyresö.

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Yta: 72,62 km2
Invånarantal: 46 177, år 2015

Här kan du lära dig mer om Tyresö ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Tyresö.

I Tyresö hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Tyresö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: