Kontorsstädning i Tungelsta

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Tungelsta. Hitta alla som utför städning på kontor i Tungelsta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Tungelsta och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Tungelsta. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Tungelsta genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Tungelsta nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Tungelsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Tungelsta

HB Siltis Entreprenad
Längdhoppsv. 35
137 54 Tungelsta

Annons:

Städa kontor i Tungelsta

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Tungelsta. Ifall du vill hitta ett bra företag i Tungelsta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Tungelsta

I Tungelsta finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Tungelsta.

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Här kan du lära dig mer om Tungelsta ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Tungelsta.

I Tungelsta hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Tungelsta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: