Kontorsstädning i Stockholm

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Stockholm. Hitta alla som utför städning på kontor i Stockholm samlade här. Om du bor i eller i närheten av Stockholm och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Stockholm. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Stockholm genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Stockholm nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Stockholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Stockholm

Actus Flytt & Express AB
Sandhamnsg. 13
115 40 STOCKHOLM


Wilke Städ
Holländarg. 18
111 60 STOCKHOLM


Bylins Städ AB
Hälsingeg. 6
113 23 Stockholm

Annons:

Städa kontor i Stockholm

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Stockholm. Ifall du vill hitta ett bra företag i Stockholm så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Stockholm

I Stockholm finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du lära dig mer om Stockholm ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Stockholm.

I Stockholm hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Stockholm så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: