Kontorsstädning i Stenhamra

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Stenhamra. Hitta alla som utför städning på kontor i Stenhamra samlade här. Om du bor i eller i närheten av Stenhamra och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Stenhamra. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Stenhamra genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Stenhamra nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Stenhamra

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Stenhamra

Fugaziclean AB
Stockby Strand 11 B
179 62 Stenhamra


Andah, i Tid & Rum
Bladgränd 9
179 62 Stenhamra


Stockholm Clean & Entré Service
Stockby Strand
179 62 Stenhamra

Annons:

Städa kontor i Stenhamra

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Stenhamra. Ifall du vill hitta ett bra företag i Stenhamra så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Stenhamra

I Stenhamra finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Stenhamra.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du lära dig mer om Stenhamra ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Stenhamra.

I Stenhamra hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Stenhamra så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: