Kontorsstädning i Solna

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Solna. Hitta alla som utför städning på kontor i Solna samlade här. Om du bor i eller i närheten av Solna och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Solna. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Solna genom att du kontaktar någon av våra 8 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Solna nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Solna

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Solna

Madal Bal AB
070 - 955 50 11Adena Clean AB
Skytteholmsv. 2
171 44 Solna


SV Shining AB
Råsundav. 51
169 57 SOLNA


BasStäd i Stockholm AB
Virebergsv. 6
169 31 SOLNA


Dimax AB
08 - 82 11 71Iris Städservice AB
Klippg. 8
171 47 SOLNA


Teknostäd AB
Ingentingsg. 7
171 71 Solna


Refix Skadesanering AB
Fabriksv. 6 -8
171 48 Solna

Annons:

Städa kontor i Solna

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Solna. Ifall du vill hitta ett bra företag i Solna så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Solna

I Solna finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du lära dig mer om Solna ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Solna.

I Solna hittade vi sammanlagt 8 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Solna så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: