Kontorsstädning i Sollentuna

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Sollentuna. Hitta alla som utför städning på kontor i Sollentuna samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sollentuna och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Sollentuna. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Sollentuna genom att du kontaktar någon av våra 8 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Sollentuna nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Sollentuna

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Sollentuna

Lyckostäd AB
Kuskv. 4
191 62 Sollentuna


Dians Entreprenader AB
08 - 96 03 27Di-er Entreprenader AB
Sköldv. 18
191 47 SOLLENTUNA


Sampaguita Städservice AB
Bergstigen 6
192 67 Sollentuna


Pro Städ AB
Hammarbacken 6 A
191 49 SOLLENTUNA


Anticimex AB
Kuskv. 8
191 62 Sollentuna


Florias Städ & Golvteknik AB
070 - 448 70 76Städpulsen
Turebergsv. 7
191 47 SOLLENTUNA

Annons:

Städa kontor i Sollentuna

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Sollentuna. Ifall du vill hitta ett bra företag i Sollentuna så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du lära dig mer om Sollentuna ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Sollentuna.

I Sollentuna hittade vi sammanlagt 8 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Sollentuna så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: