Kontorsstädning i Skarpnäck

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Skarpnäck. Hitta alla som utför städning på kontor i Skarpnäck samlade här. Om du bor i eller i närheten av Skarpnäck och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Skarpnäck. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Skarpnäck genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Skarpnäck nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Skarpnäck

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Skarpnäck

Ambient Städ AB
Vingg. 10
128 36 Skarpnäck


Rena Handen HB
Horisontv. 16
128 34 Skarpnäck


Alfa Beck HB
Ballongg. 9
128 33 SKARPNÄCK


Industrimålning i Sthlm AB
Fraktflygarg. 6 C
128 30 Skarpnäck


SOS Städteknik
Fallskärmsg. 6
128 34 Skarpnäck


Dvt Städservice
Skarpnäcks Allé 19
128 35 SKARPNÄCK

Annons:

Städa kontor i Skarpnäck

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Skarpnäck. Ifall du vill hitta ett bra företag i Skarpnäck så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Skarpnäck

I Skarpnäck finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Skarpnäck.

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här kan du lära dig mer om Skarpnäck ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Skarpnäck.

I Skarpnäck hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Skarpnäck så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: