Kontorsstädning i Ösmo

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Ösmo. Hitta alla som utför städning på kontor i Ösmo samlade här. Om du bor i eller i närheten av Ösmo och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Ösmo. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Ösmo genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Ösmo nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Ösmo

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Ösmo

Mikolaj Switala
Bergsv. 10
148 30 ösmo


Isteri, Maaret
Björnclous v. 16
148 35 ÖSMO


Ylab:S Hemservice
Kviglöt 12
148 92 ösmo


Erina Städ
Björn Barkmans v. 23
148 32 ösmo


Bosse Ekström Städservice
Modes v. 8
148 33 ÖSMO


Blågul Hemstäd
Överforsv. 11
148 91 ÖSMO

Annons:

Städa kontor i Ösmo

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Ösmo. Ifall du vill hitta ett bra företag i Ösmo så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Ösmo

I Ösmo finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Ösmo.

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ösmo ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Ösmo.

I Ösmo hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Ösmo så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: