Kontorsstädning i Nynäshamn

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Nynäshamn. Hitta alla som utför städning på kontor i Nynäshamn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Nynäshamn och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Nynäshamn. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Nynäshamn genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Nynäshamn nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Nynäshamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Nynäshamn

DAMO Consulting AB
Västervik
149 91 NYNÄSHAMN


Nynäs Städ & Allservice HB
Villag. 86
149 41 Nynäshamn

Annons:

Städa kontor i Nynäshamn

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Nynäshamn. Ifall du vill hitta ett bra företag i Nynäshamn så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Nynäshamn

I Nynäshamn finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Nynäshamn.

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Här kan du lära dig mer om Nynäshamn ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Nynäshamn.

I Nynäshamn hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Nynäshamn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: