Kontorsstädning i Nämdö

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Nämdö. Hitta alla som utför städning på kontor i Nämdö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Nämdö och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Nämdö. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Nämdö genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Nämdö nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Nämdö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Nämdö

Grundet I FjärN
08 - 571 561 30


Annons:

Städa kontor i Nämdö

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Nämdö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Nämdö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Nämdö

I Nämdö finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Nämdö.

Nämdö är en av de större öarna i Stockholms skärgård. Den ligger i Nämdö socken i Värmdö kommun och i Södermanland. På ön ligger Nämdö kyrka som är församlingskyrka i Djurö, Möja och Nämdö församling.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 98, år 2000

Här kan du lära dig mer om Nämdö ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Nämdö.

I Nämdö hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Nämdö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: