Kontorsstädning i Ljusterö

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Ljusterö. Hitta alla som utför städning på kontor i Ljusterö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Ljusterö och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Ljusterö. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Ljusterö genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Ljusterö nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Ljusterö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Ljusterö

Ljusterö Service Center AB
Långsjöängen 26
184 95 LJUSTERÖ


Lupido AB
070 - 302 20 45


Annons:

Städa kontor i Ljusterö

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Ljusterö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Ljusterö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Ljusterö

I Ljusterö finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Ljusterö.

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Här kan du lära dig mer om Ljusterö ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Ljusterö.

I Ljusterö hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Ljusterö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: