Kontorsstädning i Lidingö

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Lidingö. Hitta alla som utför städning på kontor i Lidingö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lidingö och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Lidingö. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Lidingö genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Lidingö nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Lidingö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Lidingö

Elefant Flytt & Express AB
S. Kungsv. 70 A
181 32 LIDINGÖ


Robik Miljövård AB
Högnäsv. 17
181 43 LIDINGÖ


A and B Kvalitet, HB
Svalv. 22 B
181 56 LIDINGÖ


Allservice Fönsterputs & Städ i Stockholm AB
Vasav. 82
181 41 LIDINGÖ


Malm & Good AB
Ackumulatorvägen 7
181 55 Lidingö


Pelleflex AB
076 - 172 37 47


Annons:

Städa kontor i Lidingö

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Lidingö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Lidingö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Lidingö

I Lidingö finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lidingö ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Lidingö.

I Lidingö hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Lidingö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: