Kontorsstädning i Järna

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Järna. Hitta alla som utför städning på kontor i Järna samlade här. Om du bor i eller i närheten av Järna och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Järna. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Järna genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Järna nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Järna

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Järna

Tegels Bygg Och Försäljnings AB
Tuna Industriv. 4
153 30 Järna


C.M. Kakel Artisten
Ensta 6
153 95 JÄRNA


Isalex Clean Consult AB
08 - 551 510 80


Annons:

Städa kontor i Järna

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Järna. Ifall du vill hitta ett bra företag i Järna så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Järna

I Järna finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du lära dig mer om Järna ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Järna.

I Järna hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Järna så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: