Kontorsstädning - Optimal Städ Järfälla HB i Järfälla

Annons:
Optimal Städ Järfälla HB i Järfälla är en städfirma eller städföretag som arbetar med kontorsstädning som kan hjälpa dig med det mesta du kan tänkas behöva. Optimal Städ Järfälla HB i Järfälla kan till exempel hjälpa dig få kontoret kontinuerligt dammsugit eller göra mer djupgående städning. Optimal Städ Järfälla HB är en av flera kontorsstädare i Järfälla som du kan anlita när du behöver någon som tar hand om kontoret.
Annons:

Kontakta Optimal Städ Järfälla HB i Järfälla, utför kontorsstädning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Optimal Städ Järfälla HB i Järfälla som kan hjälpa dig med kontorsstädning.

Optimal Städ Järfälla HB
Pianogränd 6
175 56 JÄRFÄLLA
070 - 495 01 98


Vägbeskrivning och karta till Optimal Städ Järfälla HB i Järfälla, städar kontor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Optimal Städ Järfälla HB i Järfälla för att få hjälp med att städa kontoret så hittar du det nedan:


Annons:

Optimal Städ Järfälla HB - pris på kontorsstädning i Järfälla

Utbud och pris kan variera kraftig mellan Optimal Städ Järfälla HB och andra kontorsstädare. Det kan handla om exakt vad du är ute efter för form av städning. Därför är det viktigt att du tar reda på utbud och priser hos andra kontorsstädare i Järfälla och i Stockholm län. På så sätt kan du minska risken för att få en dålig deal av din städfirma i Järfälla och istället få en som kommer erbjuda dig det du behöver.
Annons:


Kommenterat om Optimal Städ Järfälla HB i Järfälla