Kontorsstädning - Stockholms Platt & Matt AB i Järfälla

Annons:
Stockholms Platt & Matt AB i Järfälla är en städfirma eller städföretag som arbetar med kontorsstädning som kan hjälpa dig med det mesta du kan tänkas behöva. Stockholms Platt & Matt AB i Järfälla kan till exempel hjälpa dig få kontoret kontinuerligt dammsugit eller göra mer djupgående städning. Stockholms Platt & Matt AB är en av flera kontorsstädare i Järfälla som du kan anlita när du behöver någon som tar hand om kontoret.
Annons:

Kontakta Stockholms Platt & Matt AB i Järfälla, utför kontorsstädning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Stockholms Platt & Matt AB i Järfälla som kan hjälpa dig med kontorsstädning.

Stockholms Platt & Matt AB
Elverksv. 10
177 41 JÄRFÄLLA
08 - 583 566 40


Vägbeskrivning och karta till Stockholms Platt & Matt AB i Järfälla, städar kontor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Stockholms Platt & Matt AB i Järfälla för att få hjälp med att städa kontoret så hittar du det nedan:


Annons:

Stockholms Platt & Matt AB - pris på kontorsstädning i Järfälla

Utbud och pris kan variera kraftig mellan Stockholms Platt & Matt AB och andra kontorsstädare. Det kan handla om exakt vad du är ute efter för form av städning. Därför är det viktigt att du tar reda på utbud och priser hos andra kontorsstädare i Järfälla och i Stockholm län. På så sätt kan du minska risken för att få en dålig deal av din städfirma i Järfälla och istället få en som kommer erbjuda dig det du behöver.
Annons:


Kommenterat om Stockholms Platt & Matt AB i Järfälla