Kontorsstädning i Järfälla

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Järfälla. Hitta alla som utför städning på kontor i Järfälla samlade här. Om du bor i eller i närheten av Järfälla och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Järfälla. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Järfälla genom att du kontaktar någon av våra 8 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Järfälla nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Järfälla

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Järfälla

Solna Relining Service AB
Bruttov. 16
175 43 JÄRFÄLLA


Stockholms Platt & Matt AB
Elverksv. 10
177 41 JÄRFÄLLA


Marleny Städservice AB
Veddestav. 13
175 62 Järfälla


Optimal Städ Järfälla HB
Pianogränd 6
175 56 JÄRFÄLLA


ALFA SKM Städservice AB
070 - 483 77 61Kastri AB
Veddestav. 13
175 62 Järfälla


Stockholm RUT AB
Solv. 17 B
175 67 JÄRFÄLLA


Peges Foto
Andebodav. 7
175 43 JÄRFÄLLA

Annons:

Städa kontor i Järfälla

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Järfälla. Ifall du vill hitta ett bra företag i Järfälla så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du lära dig mer om Järfälla ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Järfälla.

I Järfälla hittade vi sammanlagt 8 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Järfälla så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: