Kontorsstädning i Huddinge

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Huddinge. Hitta alla som utför städning på kontor i Huddinge samlade här. Om du bor i eller i närheten av Huddinge och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Huddinge. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Huddinge genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Huddinge nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Huddinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Huddinge

Olsson Städ & Konsult AB
Dalhemsv. 35
141 46 Huddinge


Wallin & Wallander Städ AB
Bergakungsv. 15
141 41 HUDDINGE


Flitiga Marie Hemservice AB
Kortvingev. 7 C
141 37 Huddinge

Annons:

Städa kontor i Huddinge

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Huddinge. Ifall du vill hitta ett bra företag i Huddinge så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Huddinge

I Huddinge finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Huddinge.

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Här kan du lära dig mer om Huddinge ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Huddinge.

I Huddinge hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Huddinge så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: