Kontorsstädning i Hölö

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Hölö. Hitta alla som utför städning på kontor i Hölö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hölö och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Hölö. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Hölö genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Hölö nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Hölö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Hölö

Serhat&Svante Hemservice AB
Centralv. 35
153 71 HÖLÖ


Hölö Massage & Friskvård
Klyvstigen 20
153 94 Hölö

Annons:

Städa kontor i Hölö

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Hölö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Hölö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Hölö

I Hölö finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Hölö.

Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Yta: 133,21 hektar
Invånarantal: 1 400, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hölö ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Hölö.

I Hölö hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Hölö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: