Kontorsstädning i Handen

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Handen. Hitta alla som utför städning på kontor i Handen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Handen och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Handen. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Handen genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Handen nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Handen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Handen

Veteranpoolen Stockholm Sydost
Handenterminalen 4
136 40 Handen

Annons:

Städa kontor i Handen

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Handen. Ifall du vill hitta ett bra företag i Handen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Handen

I Handen finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du lära dig mer om Handen ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Handen.

I Handen hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Handen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: