Kontorsstädning i Färentuna

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Färentuna. Hitta alla som utför städning på kontor i Färentuna samlade här. Om du bor i eller i närheten av Färentuna och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Färentuna. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Färentuna genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Färentuna nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Färentuna

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Färentuna

Cholita AB
Johannelund 3
179 98 Färentuna


OnurS Trädgårds Service
Björkviksvägen 78
179 98 Färentuna


Marpelco AB
Skönviksvägen 11
179 98 Färentuna


Lunda Entreprenad AB
Vendeluddsvägen 100
179 97 FÄRENTUNA

Annons:

Städa kontor i Färentuna

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Färentuna. Ifall du vill hitta ett bra företag i Färentuna så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Färentuna

I Färentuna finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Färentuna.

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Här kan du lära dig mer om Färentuna ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Färentuna.

I Färentuna hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Färentuna så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: