Kontorsstädning i Ekerö

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Ekerö. Hitta alla som utför städning på kontor i Ekerö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Ekerö och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Ekerö. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Ekerö genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Ekerö nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Ekerö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Ekerö

Mälarö Städservice AB
Bryggav. 5
178 31 Ekerö


Agera AB
Lisehöjdsv. 1 C
178 38 EKERÖ


ER Lokalvård AB
Semesterv. 5
178 36 EKERÖ

Annons:

Städa kontor i Ekerö

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Ekerö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Ekerö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Ekerö

I Ekerö finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Ekerö.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ekerö ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Ekerö.

I Ekerö hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Ekerö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: