Kontorsstädning i Bergshamra

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Bergshamra. Hitta alla som utför städning på kontor i Bergshamra samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bergshamra och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Bergshamra. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Bergshamra genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Bergshamra nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Bergshamra

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Bergshamra

Städfias lokalvård i Österåker
Skymningsstigen 8
761 11 Bergshamra


Samt Städservice Angelique Nyberg
Ponnystigen 12
761 11 Bergshamra


Sjömans Städservice
Bygdegårdsvägen 12
761 11 Bergshamra

Annons:

Städa kontor i Bergshamra

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Bergshamra. Ifall du vill hitta ett bra företag i Bergshamra så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Bergshamra

I Bergshamra finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Bergshamra.

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bergshamra ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Bergshamra.

I Bergshamra hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Bergshamra så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Stockholm.
Annons: