Kontorsstädning i Trosa

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Trosa. Hitta alla som utför städning på kontor i Trosa samlade här. Om du bor i eller i närheten av Trosa och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Trosa. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Trosa genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Trosa nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Trosa

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Trosa

A Askefalks Städtjänst AB
Hunga Ugglebo
619 92 Trosa


Wonabee AB
Industrig. 9 A
619 33 TROSA

Annons:

Städa kontor i Trosa

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Trosa. Ifall du vill hitta ett bra företag i Trosa så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Trosa

I Trosa finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Trosa.

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Här kan du lära dig mer om Trosa ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Trosa.

I Trosa hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Trosa så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Södermanland.
Annons: