Kontorsstädning i Stallarholmen

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Stallarholmen. Hitta alla som utför städning på kontor i Stallarholmen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Stallarholmen och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Stallarholmen. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Stallarholmen genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Stallarholmen nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Stallarholmen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Stallarholmen

Mälardalens Företags Service AB
Karlby Gård 1
645 97 STALLARHOLMEN


Anderssons Fönsterputs och Fastighetsser, Charlie
Ytterselöv. 21
645 62 STALLARHOLMEN

Annons:

Städa kontor i Stallarholmen

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Stallarholmen. Ifall du vill hitta ett bra företag i Stallarholmen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Stallarholmen

I Stallarholmen finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Stallarholmen.

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan du lära dig mer om Stallarholmen ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Stallarholmen.

I Stallarholmen hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Stallarholmen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Södermanland.
Annons: