Kontorsstädning i Sparreholm

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Sparreholm. Hitta alla som utför städning på kontor i Sparreholm samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sparreholm och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Sparreholm. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Sparreholm genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Sparreholm nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Sparreholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Sparreholm

Lotus Städ Sörmland
Dambrov. 6
649 30 SPARREHOLM

Annons:

Städa kontor i Sparreholm

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Sparreholm. Ifall du vill hitta ett bra företag i Sparreholm så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Sparreholm

I Sparreholm finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Sparreholm.

Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Yta: 115,91 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sparreholm ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Sparreholm.

I Sparreholm hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Sparreholm så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Södermanland.
Annons: