Kontorsstädning i Mariefred

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Mariefred. Hitta alla som utför städning på kontor i Mariefred samlade här. Om du bor i eller i närheten av Mariefred och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Mariefred. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Mariefred genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Mariefred nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Mariefred

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Mariefred

Gripsholms Hemassistans
Munkhagsg. 4
647 30 MARIEFRED


Tinell, Juha
Skönstav. 4
647 31 Mariefred


Sund Städ
Källbrinken
647 91 Mariefred


Emilias Och Richards Lokalvård AB
Kumla Furulid 1
647 91 Mariefred


MD-Städservice
Trekanten
647 92 MARIEFRED

Annons:

Städa kontor i Mariefred

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Mariefred. Ifall du vill hitta ett bra företag i Mariefred så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Mariefred

I Mariefred finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Mariefred.

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Här kan du lära dig mer om Mariefred ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Mariefred.

I Mariefred hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Mariefred så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Södermanland.
Annons: