Kontorsstädning i Gnesta

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Gnesta. Hitta alla som utför städning på kontor i Gnesta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Gnesta och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Gnesta. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Gnesta genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Gnesta nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Gnesta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Gnesta

Städ Dags Sollentuna
St. Torget 3 B
646 31 Gnesta


Städtjänster I Sörmland AB
Torsåker Sörby Arrendatorbostaden 1
646 92 GNESTA

Annons:

Städa kontor i Gnesta

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Gnesta. Ifall du vill hitta ett bra företag i Gnesta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Gnesta

I Gnesta finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Gnesta.

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånarantal: 5 562, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gnesta ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Gnesta.

I Gnesta hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Gnesta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Södermanland.
Annons: