Kontorsstädning i Bettna

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Bettna. Hitta alla som utför städning på kontor i Bettna samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bettna och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Bettna. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Bettna genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Bettna nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Bettna

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Bettna

Bettna Städ
Lena Gård
640 33 Bettna

Annons:

Städa kontor i Bettna

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Bettna. Ifall du vill hitta ett bra företag i Bettna så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Bettna

I Bettna finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Bettna.

Bettna är en tätort och tidigare stationssamhälle i Flens kommun i Södermanlands län i Bettna socken. Platsen ligger i en gammal odlingsbygd med talrika fornlämningar. Ungefär från Löta Handel längs med gärdena mot Vrena mekaniska löper en grav från 500-800 e.Kr.

Yta: 99,26 hektar
Invånarantal: 412, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bettna ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Bettna.

I Bettna hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Bettna så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Södermanland.
Annons: