Kontorsstädning i Veberöd

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Veberöd. Hitta alla som utför städning på kontor i Veberöd samlade här. Om du bor i eller i närheten av Veberöd och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Veberöd. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Veberöd genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Veberöd nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Veberöd

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Veberöd

Nickolletta-Städ
Rönnv. 5
247 60 Veberöd


Rea Städ HB
Björkerödsv. 31
247 60 Veberöd


Spoilex Imperiet KB
Planteringsv. 37
247 63 VEBERÖD

Annons:

Städa kontor i Veberöd

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Veberöd. Ifall du vill hitta ett bra företag i Veberöd så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Veberöd

I Veberöd finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Veberöd.

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Här kan du lära dig mer om Veberöd ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Veberöd.

I Veberöd hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Veberöd så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: