Kontorsstädning i Tygelsjö

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Tygelsjö. Hitta alla som utför städning på kontor i Tygelsjö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Tygelsjö och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Tygelsjö. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Tygelsjö genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Tygelsjö nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Tygelsjö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Tygelsjö

Svensson, Joakim Roland
Fläktg. 5
218 71 Tygelsjö

Annons:

Städa kontor i Tygelsjö

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Tygelsjö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Tygelsjö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Tygelsjö

I Tygelsjö finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Tygelsjö.

Tygelsjö är en tätort på Söderslätt i Malmö kommun och kyrkby i Tygelsjö socken i Skåne län. Delområdet Tygelsjö by i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo omfattar tätorten och landsbygden däromkring. Tygelsjö är en förort till Malmö och ligger väster om E6/E22 i kommunens södra delar. Det finns bussförbindelser med Malmö och Vellinge.

Yta: 122,34 hektar
Invånarantal: 2710, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tygelsjö ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Tygelsjö.

I Tygelsjö hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Tygelsjö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: