Kontorsstädning i Svedala

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Svedala. Hitta alla som utför städning på kontor i Svedala samlade här. Om du bor i eller i närheten av Svedala och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Svedala. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Svedala genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Svedala nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Svedala

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Svedala

Schöns Housekeeping AB
Industrig. 1
233 51 Svedala


BM Fuktteknik AB
Industrig. 13
233 51 Svedala


Göranssons Elservice AB
Storg. 22
233 31 Svedala


Nordahl, Christoffer
Börringev. 152
233 33 Svedala

Annons:

Städa kontor i Svedala

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Svedala. Ifall du vill hitta ett bra företag i Svedala så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Svedala

I Svedala finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Svedala.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här kan du lära dig mer om Svedala ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Svedala.

I Svedala hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Svedala så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: