Kontorsstädning i Staffanstorp

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Staffanstorp. Hitta alla som utför städning på kontor i Staffanstorp samlade här. Om du bor i eller i närheten av Staffanstorp och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Staffanstorp. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Staffanstorp genom att du kontaktar någon av våra 7 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Staffanstorp nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Staffanstorp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Staffanstorp

Inno-Creative AB
Verkstadsv. 24
245 34 STAFFANSTORP


Activa Servicepartner AB
Verkstadsv. 3
245 34 STAFFANSTORP


MiniReningsverket Syd AB
Breidablick 7
245 32 STAFFANSTORP


Malmö Industri & Skeppshjälp AB
073 - 020 75 20Städtanten i Skåne AB
Verkstadsv. 24
245 34 STAFFANSTORP


Florians Fönsterputs och Städservice
Gnejsv. 17
245 45 STAFFANSTORP


Staffanstorps Kommun Centrum,Väster Och Öster
Torget 1
245 31 Staffanstorp

Annons:

Städa kontor i Staffanstorp

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Staffanstorp. Ifall du vill hitta ett bra företag i Staffanstorp så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Staffanstorp

I Staffanstorp finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Staffanstorp.

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här kan du lära dig mer om Staffanstorp ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Staffanstorp.

I Staffanstorp hittade vi sammanlagt 7 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Staffanstorp så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: