Kontorsstädning i Skurup

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Skurup. Hitta alla som utför städning på kontor i Skurup samlade här. Om du bor i eller i närheten av Skurup och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Skurup. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Skurup genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Skurup nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Skurup

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Skurup

Fröken Städ
070 - 406 38 76Effektiv Städ & Service Im AB
Spårg. 9
274 30 Skurup


Bonzan KB
SLIMMINGE HILL
274 92 Skurup


Städfirman Susanne & Co
Kyrkog. 7 A
274 34 Skurup

Annons:

Städa kontor i Skurup

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Skurup. Ifall du vill hitta ett bra företag i Skurup så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Skurup

I Skurup finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Skurup.

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Här kan du lära dig mer om Skurup ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Skurup.

I Skurup hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Skurup så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: