Kontorsstädning i Sjöbo

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Sjöbo. Hitta alla som utför städning på kontor i Sjöbo samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sjöbo och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Sjöbo. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Sjöbo genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Sjöbo nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Sjöbo

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Sjöbo

Svenska Städsällskapet AB
Föreningsg. 38
SJÖBO


Skaparlusten
Norreg. 16
275 30 Sjöbo


Sydsvenska Städ AB
Verkmästareg. 4
275 39 SJÖBO


Ecorooms
Föreningsg. 40 A
275 32 Sjöbo


Welanders Städservice
Kaprifolv. 78
275 39 SJÖBO


Åfek
Väla Skogsv. 39 -6
275 39 SJÖBO

Annons:

Städa kontor i Sjöbo

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Sjöbo. Ifall du vill hitta ett bra företag i Sjöbo så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Sjöbo

I Sjöbo finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Sjöbo.

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sjöbo ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Sjöbo.

I Sjöbo hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Sjöbo så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: