Kontorsstädning i Råå

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Råå. Hitta alla som utför städning på kontor i Råå samlade här. Om du bor i eller i närheten av Råå och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Råå. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Råå genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Råå nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Råå

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Råå

Jrv Restaurangservice & Städ AB
Säveg. 4
252 69 Råå


Massören Lotta
Rååv. 24
252 70 Råå

Annons:

Städa kontor i Råå

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Råå. Ifall du vill hitta ett bra företag i Råå så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Råå

I Råå finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Råå.

Råå är ett fiskeläge i södra Helsingborg. Vid Råå mynnar Råån. Ortens namn skrevs 1521 (aff) Raa och har fått sitt namn efter Råån. Åns namn kommer av forndanska ra 'stång, gränsmärke'. Råån är gräns mellan två härad på en lång sträcka. På Råå finns flera gamla företag. Bland de äldsta som kan nämnas är Holms varv, E&B Petterssons Plåtslageri...

Yta:
Invånarantal: 3047, år 2010

Här kan du lära dig mer om Råå ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Råå.

I Råå hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Råå så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: