Kontorsstädning i Perstorp

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Perstorp. Hitta alla som utför städning på kontor i Perstorp samlade här. Om du bor i eller i närheten av Perstorp och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Perstorp. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Perstorp genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Perstorp nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Perstorp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Perstorp

Perstorps Allservice AB
Rälsg. 4
284 35 PERSTORP


Tankbilstvätt Perstorp
Arons v. 3
284 33 PERSTORP

Annons:

Städa kontor i Perstorp

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Perstorp. Ifall du vill hitta ett bra företag i Perstorp så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Perstorp

I Perstorp finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Perstorp.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här kan du lära dig mer om Perstorp ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Perstorp.

I Perstorp hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Perstorp så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: