Kontorsstädning i Osby

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Osby. Hitta alla som utför städning på kontor i Osby samlade här. Om du bor i eller i närheten av Osby och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Osby. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Osby genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Osby nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Osby

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Osby

Osby Miljövård KB
Göran Håkans v. 17
283 33 Osby


Scandium Städ och Service AB
S. Portg. 23
283 50 OSBY


Ara Städ
Ö. Genastorp 3518
283 91 Osby

Annons:

Städa kontor i Osby

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Osby. Ifall du vill hitta ett bra företag i Osby så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Osby

I Osby finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Osby.

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Här kan du lära dig mer om Osby ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Osby.

I Osby hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Osby så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: