Kontorsstädning i Nyhamnsläge

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Nyhamnsläge. Hitta alla som utför städning på kontor i Nyhamnsläge samlade här. Om du bor i eller i närheten av Nyhamnsläge och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Nyhamnsläge. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Nyhamnsläge genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Nyhamnsläge nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Nyhamnsläge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Nyhamnsläge

Kaczorowska, Bozena
Eleshultsv. 32
263 76 NYHAMNSLÄGE


Helena Wasiuk
Smedstorps Byav. 7
263 75 Nyhamnsläge


Ametist HB
Krapperupsvägen
263 75 Nyhamnsläge

Annons:

Städa kontor i Nyhamnsläge

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Nyhamnsläge. Ifall du vill hitta ett bra företag i Nyhamnsläge så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Nyhamnsläge

I Nyhamnsläge finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Nyhamnsläge.

Nyhamnsläge ligger vid kusten norr om Höganäs och är numera en del av tätorten Höganäs. Orten består mestadels av villabebyggelse men det finns också några mindre flerfamiljshus i centrum. En mindre småbåtshamn finns i byn och söder om denna finns en lång sandstrand med en väl tilltagen badbrygga.

Yta:
Invånarantal: 1500, år 2010

Här kan du lära dig mer om Nyhamnsläge ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Nyhamnsläge.

I Nyhamnsläge hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Nyhamnsläge så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: