Kontorsstädning i Lund

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Lund. Hitta alla som utför städning på kontor i Lund samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lund och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Lund. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Lund genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Lund nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Lund

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Lund

Svenska Städsällskapet
Scheelev. 19 Ideon Science Park
LUND


Hemrex AB
Företagsv. 44
227 61 LUND


Garanti-Städ i Lund AB
Kalkstensv. 7
224 78 Lund


Five Star Städ i Skåne AB
Scheelev. 17
223 63 LUND


LN Fönsterputs & Persienn
046 - 270 77 90


Annons:

Städa kontor i Lund

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Lund. Ifall du vill hitta ett bra företag i Lund så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Lund

I Lund finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lund ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Lund.

I Lund hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Lund så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: