Kontorsstädning i Landskrona

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Landskrona. Hitta alla som utför städning på kontor i Landskrona samlade här. Om du bor i eller i närheten av Landskrona och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Landskrona. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Landskrona genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Landskrona nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Landskrona

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Landskrona

Serviceföretaget Rent Landskrona AB
Lundåkrag. 4
261 35 Landskrona


Skånes miljöstäd
Pilgården 6 B
261 42 Landskrona


HomeMaid AB
0418 - 48 20 90SP Håltagning & Städ AB
Ringv. 24 E
261 41 LANDSKRONA


Hr Städ
Storg. 31
261 31 Landskrona


Futuro Miljöservice
070 - 635 25 17


Annons:

Städa kontor i Landskrona

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Landskrona. Ifall du vill hitta ett bra företag i Landskrona så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Landskrona

I Landskrona finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Landskrona.

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Här kan du lära dig mer om Landskrona ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Landskrona.

I Landskrona hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Landskrona så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: