Kontorsstädning i Höör

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Höör. Hitta alla som utför städning på kontor i Höör samlade här. Om du bor i eller i närheten av Höör och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Höör. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Höör genom att du kontaktar någon av våra 7 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Höör nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Höör

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Höör

WiSju
Ljungstorps Gård 1
243 94 Höör


Lyxstäd i Höör
Fredsg. 16
243 30 Höör


Målaren i Höör
Elisetorpsv. 1
243 93 HÖÖR


Clean IT 4-Ever
Lärkg. 28 A
243 31 HÖÖR


Marzena Teresa Knop
Åkersbergsg. 3
243 32 Höör


Storgatans Hemservice
Storg. 17
243 30 Höör


Görans Bygg I Lillarp
Gudmuntorp LILLARP 108
243 96 Höör

Annons:

Städa kontor i Höör

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Höör. Ifall du vill hitta ett bra företag i Höör så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Höör

I Höör finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du lära dig mer om Höör ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Höör.

I Höör hittade vi sammanlagt 7 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Höör så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: