Kontorsstädning i Helsingborg

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Helsingborg. Hitta alla som utför städning på kontor i Helsingborg samlade här. Om du bor i eller i närheten av Helsingborg och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Helsingborg. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Helsingborg genom att du kontaktar någon av våra 7 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Helsingborg nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Helsingborg

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Helsingborg

Liljas Städservice
S. Storg. 7
252 23 Helsingborg


Birgittas Städ
Strandbadsv. 19
252 29 Helsingborg


Veteranpoolen Helsingborg
Kvarnstensg. 15
252 27 Helsingborg


Miljö - Framtid AB
Rektorsg. 20
254 36 Helsingborg


HomeMaid AB
Landskronav. 21
252 32 Helsingborg


Sesab Service AB
Karbing. 32
254 67 Helsingborg


Basmas Stiliga Högtidskläder I Helsingborg
S. Storg. 13
252 23 Helsingborg

Annons:

Städa kontor i Helsingborg

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Helsingborg. Ifall du vill hitta ett bra företag i Helsingborg så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Helsingborg

I Helsingborg finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Helsingborg.

Helsingborg är centralort i Helsingborgs kommun och ligger i Skåne län. Helsingborg tätort hade 2010 97122 invånare[4] och utgör befolkningsmässigt Sveriges åttonde största tätort, Skånes andra största stad (efter Malmö) och ingår i Öresundsregionen. Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del där ...

Yta: 3 840,98 hektar
Invånarantal: 97122, år 2010

Här kan du lära dig mer om Helsingborg ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Helsingborg.

I Helsingborg hittade vi sammanlagt 7 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Helsingborg så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: