Kontorsstädning i Hässleholm

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Hässleholm. Hitta alla som utför städning på kontor i Hässleholm samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hässleholm och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Hässleholm. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Hässleholm genom att du kontaktar någon av våra 9 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Hässleholm nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Hässleholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Hässleholm

RG:s Flyttstädning
Österg. 29
281 32 Hässleholm


HomeMaid AB
0451 - 29 20 10Cisternservice i Hässleholm AB
Industrig. 9 B
281 43 Hässleholm


Flytt & Städfirman i Hässleholm
Nyckelv. 21
281 51 HÄSSLEHOLM


Toppstädning i Hässleholm
Mistelv. 8
281 42 HÄSSLEHOLM


Fransennen AB
Ristv. 9
281 43 Hässleholm


Lind, Andreas Marcus
Brönnestad 6168
281 92 Hässleholm


I-H Städfirma
Kaptensg. 4
281 48 HÄSSLEHOLM


PartnerJobb syd AB
Spång. 3
281 41 Hässleholm

Annons:

Städa kontor i Hässleholm

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Hässleholm. Ifall du vill hitta ett bra företag i Hässleholm så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Hässleholm

I Hässleholm finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Hässleholm.

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hässleholm ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Hässleholm.

I Hässleholm hittade vi sammanlagt 9 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Hässleholm så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Skåne.
Annons: